facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید:
امروز تماس بگیرید:


Adonis Drug Co

مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
اسکوالن
اسکوالن با وجود روغن بودن ، بسیار سبک وزن است ، یعنی منافذ پوستی را مسدود نمی کند. اسکوالان دارای خواص ضد التهابی و ضد آکنه است که می تواند قرمزی و تورم را کاهش دهد. در حالی که اسکوالان منافذ پوستی را مسدود نمی کند ، اما روغن های طبیعی پوست ، سلول های مرده پوست و باکتری ها می توانند از این رو مسدود شوند.
اسکوالان یک روغن بی رنگ ، بی بو و بی مزه است. اسکوالن به طور طبیعی در لایه های چربی پوست  وجود دارد ، به مقدار کم. از نظر تجاری ، برای استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی و سایر محصولات ، از روغن اسکولین استفاده می شود.

 اسکوالن از روغن کبد کوسه مشتق شده بود. سپس می توان از طریق فرآیند هیدروژناسیون به اسکوالان تبدیل کرد. با این حال ، اکنون بیشتر اسکوالان از اسکوالن موجود در روغن های گیاهی تبدیل می شود.

اسکوالان در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند نرم کننده ها ، لوسیون ها ، رژ لب ها ، ضد آفتاب ها ، روغن های حمام ، روغن های صورت ، پی ها و کرم های ضد آکنه  استفاده می شود. گفته می شود ظرفیت نفوذ بالایی دارد و برای افزایش جذب سایر مواد فعال در این محصولات استفاده می شود.........




اسکوالن
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 12087
بازديد امروز : 856
كل بازديدها : 1204716
افراد آنلاين : 45